Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu ile görüşecek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 01:36

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu ile görüşecek

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu ile görüşecek
Son Güncelleme :

01 Haziran 2023 - 8:10

2290 Okuma

Kurultay öncesi parti yönetiminde revizyona giden CHP’de başkanlık için adı geçen Ekrem İmamoğlu, yarın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.

 

Türkiye tarihi seçimi geride bıraktı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52.18 oy oranıyla zafer kazanırken, Ankara’da hareketli günler başladı.

Bir yandan yeni kurulacak Kabine merak edilirken diğer yandan gözler kurultay hazırlığındaki muhalefet partilerinde…

Kılıçdaroğlu devam mesajı verdi

Kaybedilen seçim sonrası Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı görevine devam edeceği mesajını verdi.

Parti içinde değişim talebi yükselirken Kılıçdaroğlu, kurultay öncesi parti merkez yürütme kurulunu ardından da parti meclisini toplama kararı aldı.

A takımını yenileyecek

Kılıçdaroğlu’nun seçimlerde alınan mağlubiyetin ardından ilk değerlendirmeyi yaparak partideki A takımını yenileme kararı aldığı öğrenildi.

Tüm bu yaşananlar sonrası, Ekrem İmamoğlu’nun Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yarışa girip girmeyeceği merak konusu oldu..

İmamoğlu ile görüşecek

Toplantı trafiğinin yaşandığı CHP’de bir gelişme yaşandı.

Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile görüşecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yarın akşam CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.