İhsan Aktaş: Son bir haftadır insanlar Cumhur İttifakı lehine döndüler | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 18:14

İhsan Aktaş: Son bir haftadır insanlar Cumhur İttifakı lehine döndüler

İhsan Aktaş: Son bir haftadır insanlar Cumhur İttifakı lehine döndüler
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2023 - 7:34

1450 Okuma

Genar Araştırma’nın sahibi İhsan Aktaş, Ensonhaber’e yaptığı açıklamalarında, “Son bir haftada saha yani insanlar Cumhur İttifakı lehine döndüler. Bu dönüş gün geçtikçe daha da güçleniyor.” dedi.

 

İstanbul’da iki milyona yakın insan Atatürk Havalimanı’ndaki tarihi buluşmaya katıldı.

Ensonhaber de mitingin başından sonuna kadar alanda nabız yokladı.

Miting öncesi bölgede çeşitli isimlerle röportaj yapan Ensonhaber ekibi, Genar Araştırma’nın sahibi İhsan Aktaş’a mikrofon uzattı.

Miting alanındaki atmosferle ilgili düşüncelerini aktaran Aktaş şu ifadeleri kullandı:

“Ben CHP’nin mitinginin daha kalabalık olacağını düşünüyordum. Buna göre de İstanbulluların buraya daha kalabalık gelirler diyordum. Dünkü CHP mitingi çok sönük geçti. Onun da sebebi var aslında. İstanbul’da seçilecek yerden 17 tane vekili de ordan küçük partilere vermiş CHP’den. Bu da partide büyük bir kırılganlık oluşturdu ve seçime motivasyonları düşüktü. Daha mitinge bir saat kala şu an meydan doldu. Muhtemelen Recep Tayyip Erdoğan’ın bir aday olarak İstanbul’da yaptığı son miting. Bir vefa mitingi gibi. Muhtemelen bu güne kadar yapılan mitinglerin en coşkulusu olacak.”

Anket araştırmalarını aktaran Aktaş, seçim yasaklarından dolayı kısa bir değerlendirmede bulundu.

“Son bir haftadır insanlar Cumhur İttifakı lehine döndüler”

Aktaş şunları söyledi:

“Bizim gördüğümüz son bir haftadır yani saha, alan, insanlar Cumhur İttifakı lehine döndüler ve bu dönüş gün geçtikçe de daha da güçleniyor. Bu şekilde de devam edeceğini düşünüyorum. 15-20 gün önce bir git gel vardı bir tereddüt vardı. Anadolu insanı şöyledir; ne zaman sıkışsa ne zaman kendini tehdit altında görse, canla başla seferberlik halinde kendi meselesine sahip çıkıyor. Anadolu insanının kendi meselesine sahip çıktığını düşünüyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.