MHP Lideri Devlet Bahçeli Çorum’da konuştu: 7 düvel 14 Mayıs’ı bekliyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 09:18

MHP Lideri Devlet Bahçeli Çorum’da konuştu: 7 düvel 14 Mayıs’ı bekliyor

MHP Lideri Devlet Bahçeli Çorum’da konuştu: 7 düvel 14 Mayıs’ı bekliyor
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2023 - 15:56

1570 Okuma

Partisinin Çorum’da düzenlediği programda konuşan Devlet Bahçeli önemli mesajlar verdi. The Economist dergisinin kapağına tepki gösteren Bahçeli, “7 düvel 14 Mayıs’ı bekliyor” dedi.

 

Türkiye’nin kaderini belirleyecek 14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman dilimi kaldı.

Siyasi partiler de zamanla yarışarak seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Bu partilerden biri de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) oldu.

Çorum’da vatandaşlara hitap etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Çorum’da düzenlediği “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı programda konuştu.

Gündeme ilişkin mesajlar veren Bahçeli, seçimlerin önemine değindi.

The Economist dergisine tepki gösterdi

Devlet Bahçeli Dünyanın önde gelen ekonomi yayınlarından İngiliz The Economist dergisinin Türkiye’de yapılacak seçimleri kapağına taşımasına tepki gösterdi.

“7 düvel 14 Mayıs’ı bekliyor”

Devlet Bahçeli sert açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

The Economist terör koridorunun açılacağını, Türk dış politikasının tamamen değişeceğini iddia etmiş. 7 düvel 14 Mayıs’ı bekliyor. Haçlı bakiyeleri son kozlarını oynuyor. Paravan Kılıçdaroğlu’nun arkasında duruyorlar. 14 Mayıs için mual hayal kuruyorlar. Etnik ve mezhep bölünmesine düşmüş Türkiye için ayin yapıyorlar, hevesleri boşunadır. Teröristin hükmü Türkiye’den geçmez.

“Çorum’da eyyamcılık yoktur, yalana tevasül etmez”

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan satır başları şu şekilde:

Çorumlu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 9 gün sonra yapılacak seçimlerin demokrasimizin geleceğine hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini niyaz ediyorum. Demokratik bir yarışın gerçekleşmesini diliyor, seçime katılacak partilere başarılar diliyorum.

Çorum’da eyyamcılık yoktur, yalana tevasül edenin haysiyetinden söz edilemez. Çorum’un hükümran bir mazisi vardır. Şimdi yeni bir gelecek önümüzdedir. 14 Mayıs bir dönüm noktasıdır. Lider ülke Türkiye’nin meşalesi yıkılmıştır. Geleceğin gücü Türkiye’dir.

“Engelleri zorlukları hep birlikte aşarız”

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü ufukta görülmüştür. 14 Mayıs seçimlerini cumhurun zaferi ile pekiştirmek lazım. Milli birlik ve kardeşlikle beraber yaşarız. Engelleri zorlukları hep birlikte aşarız. Aziz milletim sıra sende.

İstihdamı, yatırımı geliştirmek için aziz milletim sıra sende. Söz sizin ,karar sizin, bayrak sizin millet sizsiniz. Geleceğinizi karartmak isteyenler var.

Kılıçdaroğlu’na terör tepkisi

Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin önünü kesmek için çırpınıyor. Terörist Demirtaş, Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim diyor. Kim kiminle yürür bakın siz. Biz halkımıza ne diyorsa bakıyoruz. Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK ile yol yürüyor.

Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ve Van mitingleri bölücülüğün meydan okumasına sahne oldu.

Türklüğü anayasadan çıkaracağız demedi mi? Kılıçdaroğlu sessiz kaldı. Türklüğün anayasadan çıkarılması demek, kefendir. Türk milletini hiçbir alçak sökemez, buna güç yetiremez.

“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi güvenlik ve barış iklimini geliştirmiştir”

Türkiye’yi düşüremezler, Türkiye’yi siyasi istikrarsızlık yıllarına götüremezler. Zillet İttifakı’nın tek yaptığı makam taksiyesidir. Hazırladıkları birikimleri yoktur.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde krizlere zamanında müdahale edilmiştir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi güvenlik ve barış iklimini geliştirmiştir. Kazanan Türkiye olmuştur. Bunlar iş bilmez, erdem bilmez, ahlak bilmez. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışmak akılsızlıktır. İstiklal bizden yanadır, millet bizde yanadır. Tarih bizden yanadır.

“İradeniz, irademizdir”

Cumhur İttifakı’na zincir takmak hiçbir alçağın haddi değildir. Zillet İttifakı münasebetsizlerin ittifakıdır, münakaşanın ittifakıdır. Zillet İttifakı, Türkiye düşmanlarının yoludur. Adil bir gelir dağılımı sağlamak için aziz milletim sıra sende. Terör örgütlerinin kökünü kazımak için aziz milletim sıra sende.

Şimdi mühür sizde. Gelecek nesillerimize refah için yaşanacak bir gelecek bırakalım. İradeniz, irademizdir. Evetleriniz 14 Mayıs’ın zafer müjdesidir.

Ayrıntılar geliyor…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.