Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Konya’da yoğun ilgi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 18:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Konya’da yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Konya’da yoğun ilgi
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2023 - 8:39

1240 Okuma

Antalya’nın ardından Konya’ya geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. Konyalılara seslenen Erdoğan “Maşallah, bu ne aşktır Konya” dedi.

 

Seçime 12 gün kala, seçim çalışmalarını da tüm hızıyla sürüyor..

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitingine katıldı.

Burada Karapınar GES, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konyalıları selamladı.

“140 bini aşkın Konyalı var, maşallah bu ne aşktır Konya”

Mitinge katılım sayısına değinen Erdoğan, “Şu anda karşımda 140 bini aşkın Konyalı var. Maşallah, bu ne aşktır Konya” dedi.

“Konya gereken dersi 14 Mayıs’ta verecektir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Şimdi Konya’da 140 bin kişi var. Antalya’da 100 bin kardeşimiz vardı. Bay bay Kemal yanındakilerle birlikte bunlar emri nereden alıyor, Kandil’den alıyor. Biz de emri Allah’tan alıyoruz. Konya gereken dersi 14 Mayıs’ta verecektir. Maşallah yine meydanlara sığmayan bir Konya görüyorum karşımda. Bu meydanda iradesine, istikbaline sahip çıkan bir Konya görüyorum.

Sevdanız için her birinize şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Konya’nın ‘hayır’ dediğinden hayır gelmez, Konya’nın ‘evet’ dediğine de şer bulaşmaz. Konya birliğimizin sembolü olduğu gibi Türkiye Yüzyılı’nın da teminatı olacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Konya'da yoğun ilgiCumhurbaşkanı Erdoğan'a Konya'da yoğun ilgiCumhurbaşkanı Erdoğan'a Konya'da yoğun ilgi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.