Muharrem İnce, polislere laf söyleyen şahsı fırçaladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 10:20

Muharrem İnce, polislere laf söyleyen şahsı fırçaladı

Muharrem İnce, polislere laf söyleyen şahsı fırçaladı
Son Güncelleme :

25 Nisan 2023 - 8:02

1600 Okuma

Zonguldak’ta koruma polisleri hakkında konuşan şahsa, Muharrem İnce “Devletin polisine saygısızlık yapma. Yaşından utan” diyerek karşılık verdi.

 

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim gezileri çerçevesinde Zonguldak’a gelerek Gazipaşa Caddesi’nde esnafla görüştü.

Gençlerin ilgi gösterdiği Muharrem İnce, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret sırasında bir vatandaş, İnce’ye “AK Parti’nin polisleri seni nasıl koruyor?” diye tepki gösterdi.

“Yaşından utan”

Kendisine eşlik eden polislerin devletin polisi olduğunu söyleyen İnce, şunları söyledi:

Devletin polisi onlar. AK Parti’nin polisi olur mu? Olur mu öyle şey. Bu devletin polisi onlar. Her zaman devletin polisi onlar. Ayıp, öyle şey denir mi? Yaşından utan. Çok ayıp tabi o tepkiyi şahsıma almıyorum. Bana değil o. Etrafımızda Zonguldak Emniyetinden polis arkadaşlarımız var. Onlara ‘AK Parti’nin polisleri seni nasıl koruyor bak’ demek çok büyük saygısızlıktır. Onlar Türk Devleti’nin polisleridir. Bizim arkadaşlarımızdır. Onlara ‘AK Parti’nin polisi’ diye hitap etmesini hiç şık bulmadım. Ben onu kendime alınmıyorum ama o yapılan iş devlete saygısızlıktır. Polislere saygısızlıktır. Ben Türk Polisleri’ne canımı emanet ediyorum. Hangi siyasi görüşten olurlarsa olsun kardeşlerimdir. Ayrıca fakir fukara çocuklarıdır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.