Hamza Dağ’dan CHP’nin bedava traktör vaadiyle ilgili paylaşım | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 06:09

Hamza Dağ’dan CHP’nin bedava traktör vaadiyle ilgili paylaşım

Hamza Dağ’dan CHP’nin bedava traktör vaadiyle ilgili paylaşım
Son Güncelleme :

20 Aralık 2022 - 20:43

2020 Okuma

AK Partili vekil Hamza Dağ, CHP’nin bedava traktör vaadini hatırlatarak “Çiftçiler de milletimiz de biliyor sizin sözünüzün arkasında nasıl kapı gibi durmadığınızı” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile CHP’nin seçim vaadlerine dikkat çekti.

 

Dağ, 2019 seçimlerinde CHP’nin çiftçiye verdiği ‘bedava traktör’ sözünü tutmadığını vurguladı.

“Çiftçiler de milletimiz de biliyor sizin sözünüzün arkasında durmadığınızı”

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Dağ, “Çiftçiler de milletimiz de biliyor sizin sözünüzün arkasında nasıl kapı gibi durmadığınızı” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yer verildi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bütün çiftçi kardeşlerime sesleniyorum, bunu bir tarafa yazın, bu sözü verdiniz diye yazın. Sözün nasıl arkasında nasıl kapı gibi durduğumuzu hepiniz göreceksiniz, dünyada görecek.” sözlerinin olduğu video da Özgür Özel’in paylaşımına da yer verildi.

 

Hamza Dağ’dan CHP’nin bedava traktör vaadiyle ilgili paylaşım VİDEO

 

Özel ‘Çarpıcı olsun diye öyle yazmıştık’ demişti

Öte yandan Özel, 2019 yılında sosyal medya hesabından paylaşılan gönderiyle ilgili “Çarpıcı olsun diye ‘İnanamayacaksınız ama CHP’den her çiftçiye bedava traktör…’ yazdık” demişti.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.