TBMM’de Kılıçdaroğlu’nun bütçe konuşmasında tansiyon arttı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 19:16

TBMM’de Kılıçdaroğlu’nun bütçe konuşmasında tansiyon arttı

TBMM’de Kılıçdaroğlu’nun bütçe konuşmasında tansiyon arttı
Son Güncelleme :

05 Aralık 2022 - 20:42

960 Okuma

Bütçe görüşmelerinde iktidarı eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu’na AK Parti sıralarından tepki gelince Genel Kurul’da gerilim arttı.

TBMM’de bütçe maratonu başladı.

 

Görüşmelerin ilk gününde partiler adına konuşmalar yapılıyor.

 

CHP adına kürsüye Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu çıktı.

Milletvekillerine sataştı

İktidara eleştrilerini yönelten Kılıçdaroğlu, AK Parti milletvekillerine “Sizin nasıl vekil olduğunuzu da biliyoruz” diyerek sataştı.

 

Bu sataşmanın üzerine salonda gerginlik arttı.

 

AK Parti sıralarından sesler yükselince Kılıçdaroğlu o yöne doğru, “Ağlamayın arkadaşlar ağlamayın” diyerek karşılık verdi.

 

TBMM’de Kılıçdaroğlu’nun bütçe konuşmasında tansiyon arttı VİDEO

Kürsüyü tokatladı

AK Parti sıralarından tepkiler devam edince sesini yükselten Kılıçdaroğlu, “Müsaade ederseniz her şeyi anlatacağım, çocuk gibi ağlamayın. Bana itiraz ediyorsan gel kürsüye gel.” diyerek kürsüyü tokatladı.

 

O anlarda Genel Kurul’da tansiyon arttı.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.