‘Teröristleri aklamaya çalışanlar kaybedecek’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 03:51

‘Teröristleri aklamaya çalışanlar kaybedecek’

‘Teröristleri aklamaya çalışanlar kaybedecek’
Son Güncelleme :

30 Eylül 2022 - 9:34

1420 Okuma

Bahçeli, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, saldırıda şehit düşen Polis Memuru Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa diledi. Türkiye’nin terörün tasallutundan mutlaka kurtulacağını vurgulayan Bahçeli, “Teröristler, arkalarındaki sinsi ve namert destekçileri hak ettikleri bedeli eninde sonunda ödeyeceklerdir. Türk milleti hıyanet ve melanetin karşısında tek yürektir. Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır” ifadelerini kullandı. Bahçeli, len teröristlerden birinin CHP’nin 2013 yılında hazırladığı raporda “gazeteci” olarak geçmesine ima yoluyla göndermede bulunarak, “Terör örgütlerine ve teröristlere güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta sınır tanımayan, bununla da yetinmeyip canileri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedecek, mağlup ve mahkum edileceklerdir. Nitekim Türk milletinin kararı ve gayesi budur” görüşünü dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.