Zonguldak’ta komşu dehşeti: 1 ölü, 1 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 07:26

Zonguldak’ta komşu dehşeti: 1 ölü, 1 yaralı

Zonguldak’ta komşu dehşeti: 1 ölü, 1 yaralı
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2022 - 8:51

670 Okuma

Zonguldak’ta komşusunun bıçakla yaraladığı kadın hayatını kaybetti, eşi hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Mert Serkan L., tartıştığı komşuları Hacer Alkan ve Aydın Alkan çiftinin boğazını bıçakla kesti. Hacer Alkan yaşamını yitirirken, eşi Aydın Alkan tedaviye alındı.Devrek ilçesi Rüştü Onur Caddesi’nde Mert Serkan L. (24) ile komşuları Hacer Alkan (55) ile Aydın Alkan (58) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mert Serkan L. bıçakla Hacer ve Aydın Alkan’ı yaraladı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırdı. Hacer Alkan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tedavi altına alınan Aydın Alkan’ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.Psikolojik sorunları olduğu belirtilen şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.