Afyonkarahisar’da bir kişi boşanmak isteyen eşini tabancayla başından vurdu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 14:37

Afyonkarahisar’da bir kişi boşanmak isteyen eşini tabancayla başından vurdu

Afyonkarahisar’da bir kişi boşanmak isteyen eşini tabancayla başından vurdu
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2022 - 11:10

1010 Okuma

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde D.Ç., boşanmak isteyen eşi E.Ç.’yi tabancayla başından vurdu. Ağır yaralanan kadın, tedaviye alındı.

Gündüz saatlerinde Afyonkarahisar’ın ÇAy ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde meydana gelen olayda, eşi D.Ç. ile tartışan E.Ç., daha sonra babasının evine gitti.


Boşanmak isteyen karısını başından vurdu

Kayınpederinin evine giden D.Ç., boşanmak istediğini söyleyen E.Ç.’nin başına tabancayla ateş etti. Ağır yaralanan kadın kanlar içerisinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.


Durumu ciddiyetini koruyor

Ağır yaralı E.Ç., ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılıp, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

DHA’nın haberine göre jandarma, D.Ç.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.