Başakşehir’de ilginç oto hırsızlığı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 18:30

Başakşehir’de ilginç oto hırsızlığı

Başakşehir’de ilginç oto hırsızlığı
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2022 - 11:10

1250 Okuma

Olay, saat 18.00 sıralarında Başakşehir Güvercintepe Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, bir kişi aracını marketin önüne park ederek bir şeyler almak için markete girdi. Sürücünün araçtan inmesini fırsat bilen hırsız, diğer kapıdan araca bindi. Aracı çalıştıran şahıs, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Sürücü, peşinden koşsa da yetişemedi. Sürücü daha sonra polis merkezine giderek ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri aracın bulunması için çalışma başlattı.

Aracı çalınan sürücünün ise sanayi sanayi dolaşarak çalınan aracı bulmaya çalıştığı öğrenildi. Yaşanan hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sürücünün araçtan inmesinin ardındın hırsızın araca binerek kaçtığı görülüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.