Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: Yeni ittifaklar kurulur | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 00:59

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: Yeni ittifaklar kurulur

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: Yeni ittifaklar kurulur
Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 11:15

1200 Okuma

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, adaylık ve ittifak tartışmalarını değerlendirdi. Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını, başbakanlık görevi yapmak istediğini söyledi. İttifak için diğer partilerle görüşmelerin devam ettiğini de belirtti.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, siyasi partilerle ittifak temaslarının sürdüğünü, seçim döneminde koşulların değişebileceğini söyledi.

Sarıgül Ankara’da medya temsilcileriyle bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına yönelik soruyu yanıtlayan Sarıgül, ”Çankaya’ya çıkarken başbakanlık konutu var. Orada çok anılarım, emeklerim var. Yurttaşlarımız takdir ederse ben başbakan olmak istiyorum” diye konuştu. 

Sarıgül’e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığı da soruldu.

Sarıgül, ”Kemal Kılıçdaroğlu’nun dürüstlüğü, demokrasi anlayışı konusunda her zaman kendisine saygım sonsuzdur ama bu sistemde hiç kimse tek başına bir şey yapamaz. Çıkacak olan Cumhurbaşkanı adayları ekipleriyle beraber çalışarak, ulusumuza güven vermeli” dedi. 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.