Denizli’de 85 kaçak göçmen sınır dışı edildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 15:39

Denizli’de 85 kaçak göçmen sınır dışı edildi

Denizli’de 85 kaçak göçmen sınır dışı edildi
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2022 - 19:08

1420 Okuma

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’ye kaçak girerek Denizli’de kalan düzensiz göçmenlere yönelik operasyon yaptı. Kentin en kalabalık caddeleri, Oto Santral Garajı başta olmak üzere yapılan operasyonda; Türkiye’ye yasa dışı yollarla giren, yasal kalış sürelerini ihlal eden, izinsiz çalışan ve ayrıca suça karışarak halkın huzurunu bozup, kamu düzeni, kamu güvenliği ve sağlığı açısından tehdit oluşturan yabancı uyruklu 85 kişi yakalandı. İşlemleri için İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 85 kaçak göçmen, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.