Sultan’ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir’de yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 22:17

Sultan’ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir’de yakalandı

Sultan’ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir’de yakalandı
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2022 - 19:27

1350 Okuma

Olay, 3 Mayıs akşamı Çukurambar Mahallesi Budapeşte Caddesi’ndeki sitede meydana geldi. 1 yıl önce eşinden boşandığı ve 8 aydır B.E.T. ile dini nikahla birlikte yaşadığı belirtilen 2 çocuk annesi Sultan Irmak’ın, evde tabancayla başından silahla vurulmuş cansız bedeni bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Irmak’ın öldüğü gün evde olduğu belirlenen 1 şüpheliyi gözaltına aldı. Soruşturmayı sürdüren ekipler, olay günü B.E.T. ve Y.C.K.’nin de evde olduğunu belirledi.

Şüphelilerin Kırşehir’in Kaman ilçesindeki evde saklandığı saptandı. 2 şüpheli de eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere Ankara’ya götürüldü.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.