Sınav başvurularında HES kodu istenecek mi? (ÖSYM’den HES kodu açıklaması) | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 19:38

Sınav başvurularında HES kodu istenecek mi? (ÖSYM’den HES kodu açıklaması)

Sınav başvurularında HES kodu istenecek mi? (ÖSYM’den HES kodu açıklaması)
Son Güncelleme :

16 Nisan 2022 - 10:42

1220 Okuma

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün sosyal medya hesabından “Değerli adaylarımız, Sağlık Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda sınav başvurularında zorunlu olan HES kodunun Aday İşlemleri Sisteminden (http://ais.osym.gov.tr) kaldırılmasıyla ilgili gerekli güncelleme işlemlerini tamamlamak üzereyiz” mesajını paylaştı.

Aygün mesajında “Başvuru sistemlerimizin güncelleme çalışmaları gün içinde tamamlanacaktır. Artık sınav başvurularında HES kodu istenmeyecek ve adaylarımız sınav başvurularını HES kodu girmeden gerçekleştirebilecektir. Başvurularınızın hayırlı olmasını temenni eder, şimdiden başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Değerli adaylarımız, Sağlık Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda sınav başvurularında zorunlu olan HES kodunun Aday İşlemleri Sisteminden (https://t.co/xBG74LRTnU) kaldırılmasıyla ilgili gerekli güncelleme işlemlerini tamamlamak üzereyiz.

— Prof.Dr.Halis AYGÜN (@halis_aygun) March 5, 2022

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.