Bu acıya yürek dayanmaz! Göztepeli futbolcu, Fenerbahçe maçı öncesi canlı yayında gözyaşlarına boğuldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 03:11

Bu acıya yürek dayanmaz! Göztepeli futbolcu, Fenerbahçe maçı öncesi canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Bu acıya yürek dayanmaz! Göztepeli futbolcu, Fenerbahçe maçı öncesi canlı yayında gözyaşlarına boğuldu
Son Güncelleme :

16 Nisan 2022 - 22:11

2010 Okuma

Süper Lig‘in 33. haftasında Göztepe, deplasmanda Fenerbahçe’yle karşılaşacak. Mücadele öncesinde İzmir ekibinin genç yıldızı Ege Özkayımoğlu gözyaşları içinde röportaj verdi.

“ÇOK HÜZÜNLÜYÜM”

4 gün önce annesini kaybeden 20 yaşındaki forvet gözyaşlarını tutamazken, “4 gün önce annemi toprağa verdim. Mekanı cennet olsun. Çok hüzünlüyüm, çok canım yanıyor ama onun için daha iyi olacağım inşallah. Çok rahat konuşamıyorum ama gelip birkaç şey söylemek istedim. Yaptığım her şeyi onun için yapıyordum şimdiye kadar bundan sonra da onun için yapmaya devam edeceğim” dedi.

, , , ,

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.