Azez’e YPG/PKK’dan hain saldırı: 1 ölü, 7 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 17:06

Azez’e YPG/PKK’dan hain saldırı: 1 ölü, 7 yaralı

Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Azez bölgesine, YPG/PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen havanlı saldırıda 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Azez’e YPG/PKK’dan hain saldırı: 1 ölü, 7 yaralı
Son Güncelleme :

24 Mart 2022 - 9:36

2990 Okuma

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırlan, Halep’in Azez bölgesine, öğleden sonra terör örgütü YPG/PKK işgalindeki Meranaz bölgesinden havan saldırısı düzenledi. İlçe merkezindeki sokağa düşerek, infilak eden havan mermisi parçalarının isabet ettiği 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.