Son dakika haberleri: Spor tesisinde çıkan yangın korkuttu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 18:21

Son dakika haberleri: Spor tesisinde çıkan yangın korkuttu

Bir son dakika haberine göre Manisa nın Turgutlu ilçesinde sporcuların kaldığı bir tesiste çıkan yangın korkuya neden oldu.

Son dakika haberleri: Spor tesisinde çıkan yangın korkuttu
Son Güncelleme :

21 Mart 2022 - 16:55

3110 Okuma

MANİSA (İHA) – Manisa‘nın Turgutlu ilçesinde sporcuların kaldığı bir tesiste çıkan yangın korkuya neden oldu. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken tesisin boş olduğu öğrenildi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde saat 13.30 sıralarında Selvilitepe Mahallesi’nde bulunan Atatepe Spor Tesisleri’nde güreşçilerin kaldığı binada yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. İtfaiyenin kısa zamanda müdahalesi ile yangın söndürülürken olay anında tesiste hiçbir sporcunun bulunmadığı öğrenildi.

Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangında büyük maddi hasar meydana gelirken, konuyla ilgili çalışma başlatıldı. – MANİSA

İhlas Haber Ajansı – 3. Sayfa Turgutlu, İtfaiye, Manisa, Yangın, 3. Sayfa, Haberler

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.