İZMİR DE HAKLARINDA ARAMA KARARI BULUNAN 26 KİŞİ YAKALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 21:34

İZMİR DE HAKLARINDA ARAMA KARARI BULUNAN 26 KİŞİ YAKALANDI

İZMİR de çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan şüphelileri yakalamak için hava destekli operasyon düzenlendi.

İZMİR DE HAKLARINDA ARAMA KARARI BULUNAN 26 KİŞİ YAKALANDI
Son Güncelleme :

07 Mart 2022 - 14:38

3140 Okuma

İZMİR (DHA) – İZMİR’de çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan şüphelileri yakalamak için hava destekli operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 26 şüpheli yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şüphelileri yakalamak için il genelinde hava destekli operasyon gerçekleştirdi. Dün gerçekleştirilen operasyonda, 58 ekip ve 200 personel görev yaptı. 56 hedef şüpheliyi yakalamak için düzenlenen operasyonda 26 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.İZMİR'DE HAKLARINDA ARAMA KARARI BULUNAN 26 KİŞİ YAKALANDI

İZMİR'DE HAKLARINDA ARAMA KARARI BULUNAN 26 KİŞİ YAKALANDI

İZMİR'DE HAKLARINDA ARAMA KARARI BULUNAN 26 KİŞİ YAKALANDI

Demirören Haber Ajansı – Güncel Emniyet Müdürlüğü, İzmir, Güncel, Haberler

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.