Çatıda plastik zemine basan işçi 15 metreden düşerek hayatını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 23:11

Çatıda plastik zemine basan işçi 15 metreden düşerek hayatını kaybetti

Trabzon’un Arsin ilçesinde bir iş yerinin çatısını onarırken plastik aksamın kırılması sonucu 15 metre yükseklikten yere düşen şahıs hayatını kaybetti.

Çatıda plastik zemine basan işçi 15 metreden düşerek hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

07 Mart 2022 - 13:03

3080 Okuma

Olay, Arsin ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasar gören bir firmaya ait fabrikanın çatısını tamir etmeye çalışan Mesut Göl (34), plastik çatı kaplamasının kırılması sonucu yaklaşık 15 metre yükseklikten beton zemine düştü.Fabrikadaki işçilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Göl’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve 2 çocuk babası olan Mesut Göl’ün cansız bedeni Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.