Adana’da kanlı pusunun faillerine baskın! Şüphelilerden biri kendini vurdu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 22:37

Adana’da kanlı pusunun faillerine baskın! Şüphelilerden biri kendini vurdu

Adana’da Kaya Erkara’nın evinin önünde otomobilinde silahla vurularak öldürülmesi, yanındaki 6 yaşındaki kızının da yaralanmasıyla ilgili saldırının faillerine baskın yapıldı. 3 şüpheliden ikisi yakalandı, biri kendini vurdu.

Adana’da kanlı pusunun faillerine baskın! Şüphelilerden biri kendini vurdu
Son Güncelleme :

07 Mart 2022 - 9:31

1690 Okuma

Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde bir kişiyi aracında silahla öldürüp kızını yaralayan 3 şüpheliden ikisi Mersin’de yakalandı, biri kendini vurdu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 6 Şubat’ta Kaya Erkara’nın (37) Toros Mahallesi’ndeki evinin önünde otomobilinde silahla vurularak öldürülmesi, yanındaki kızı B. Erkara’nın da (6) yaralanmasıyla ilgili saldırının firari 3 zanlının Mersin’de olduğunu belirledi.

POLİSE KARŞILIK VEREN BİR ŞÜPHELİ KENDİNİ VURDU

Mersin’in Mezitli ilçesinde bir apartmanda saklandığı tespit edilen şüpheliler Hikmet D., Hilmi G. ve Mustafa O.’nun bulunduğu adrese operasyon düzenlendi. Özel harekat ekiplerinin de destek verdiği baskında şüpheliler Hikmet D. ve Hilmi G. yakalandı. Polislere ateş ederek karşılık veren Mustafa O.’nun ise daha sonra başına bir el ateş ederek intihar ettiği belirlendi.

Evde arama yapan ekiplerce şüphelilere ait olduğu değerlendirilen 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan iki zanlı, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

BABA ÖLÜRKEN, YANINDAKİ KIZI YARALANMIŞTI

Toros Mahallesi Ahmet Sapmaz Bulvarı’nda, 6 Şubat’ta kızı B. Erkara’nın da bulunduğu 01 AGC 447 plakalı otomobiliyle evine giden Kaya Erkara konutlarının bulunduğu siteye aracıyla girdiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edilmişti. Sağlık ekipleri, Kaya Erkara’nın sürücü koltuğunda hayatını kaybettiğini, kızı B. Erkara’nın kolundan yaralandığını belirlemişti. Polis, olay yerinden kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlatmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.