Ankara’daki çekiçli saldırgan gözaltına alındı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 22:36

Ankara’daki çekiçli saldırgan gözaltına alındı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, kırmızı ışıkta geçtiği için kendisini uyaran sürücüye çekiçle saldıran kişi gözaltına alındı. Zanlı ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü

Ankara’daki çekiçli saldırgan gözaltına alındı
Son Güncelleme :

05 Mart 2022 - 12:47

3320 Okuma

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Banga Bandhu Şeyh Mucibur Rahman Bulvarı’nda akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi.

UYARDIĞI İÇİN ÇEKİÇLE SALDIRDI
İHA’da yer alan son dakika haberine ve iddiaya göre kırmızı ışıkta geçen otomobilin sürücüsü Ö.Ö., kendisine korna çalarak uyarıda bulunan başka aracın sürücüsüne otomobilinin bagajından çıkardığı çekiçle saldırdı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI
Saldırgan zanlı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.