İzmir de uçangöz kural ihalelerine göz açtırmadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 18:56

İzmir de uçangöz kural ihalelerine göz açtırmadı

İzmir in Buca ilçesinde polis ekiplerince uçangöz destekli (dron) gerçekleştirilen denetimlerde, trafik kurallarını ihlal ettikleri belirlenen 44 sürücüye toplam 33 bin 254 lira ceza kesildi.

İzmir de uçangöz kural ihalelerine göz açtırmadı
Son Güncelleme :

02 Mart 2022 - 15:35

1980 Okuma

İZMİR (İHA) – İzmir‘in Buca ilçesinde polis ekiplerince uçangöz destekli (dron) gerçekleştirilen denetimlerde, trafik kurallarını ihlal ettikleri belirlenen 44 sürücüye toplam 33 bin 254 lira ceza kesildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekipleri, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması ile sürücülerin trafik kurallarına uyması, trafik kazaları sonucunda meydana gelen ölümleri ve ağır yaralanmaları önlemek amacıyla Buca ilçesi Doğuş Caddesi’nde uçangöz destekli (dron) uygulama gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında, 20 sürücüye “seyir halinde cep telefonu kullanmak”, 13 sürücüye “emniyet kemeri takmamak”, 11 sürücüye ise yaptıkları kural ihlallerinden dolayı toplamda 33 bin 254 lira ceza kesildi. – İZMİRİzmir'de uçangöz kural ihalelerine göz açtırmadı

İhlas Haber Ajansı – 3. Sayfa Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme, Polis, İzmir, 3. Sayfa, Haberler

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.