Kıskançlık nedeniyle eşini 7 kez bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 13:43

Kıskançlık nedeniyle eşini 7 kez bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı

İzmir de kendisini aldattığını düşündüğü eşini sırtından ve boynundan 7 kez bıçaklayarak öldüren 59 yaşındaki koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kıskançlık nedeniyle eşini 7 kez bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı
Son Güncelleme :

28 Şubat 2022 - 1:15

3340 Okuma

Ödemiş ilçesinde, emekli öğretmen ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Vedat Emekdar, tartıştığı eşi emekli muhasebeci Vasfiye Emekdar mutfaktan aldığı bıçakla boyun ve sırt kısmından birçok kez bıçakladı. Talihsiz kadının yardım çığlıklarını duyan mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

OLAY SONRASI İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, evin salon kısmında Vasfiye Emekdar’ı hareketsiz şekilde yatarken buldu. Eşinin yanında duran ve olay sonrası kendi bileğini keserek intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen Vedat Emekdar, polis ekiplerine teslim oldu.

BIÇAKLADIĞI EŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Vasfiye Emekdar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Vedat Emekdar ise polis nezaretinde ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık durumu iyi olan Vedat Emekdar, tedavisinin ardından emniyete götürüldü.

KENDİSİNİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNMÜŞ

Vedat Emekdar’ın eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü, kıskançlık sebebiyle öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Vasfiye Emekdar’ın cenazesi toprağa verilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vedat Emekdar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Demirören Haber Ajansı / Halil İbrahim Karabıyık – Güncel Alzheimer, Ödemiş, Emekli, Polis, Güncel, Haberler

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.