Gazeteci Güngör Arslan’ın öldürülmesiyle ilgili tutuklananların sayısı 10’a yükseldi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 08:54

Gazeteci Güngör Arslan’ın öldürülmesiyle ilgili tutuklananların sayısı 10’a yükseldi

Kocaeli’de, gazeteci Güngör Arslan’ın, ofisinde silahla vurularak öldürülmesine ilişkin 3 kişi daha tutuklandı, böylece tutuklu sayısı 10’a çıktı.

Gazeteci Güngör Arslan’ın öldürülmesiyle ilgili tutuklananların sayısı 10’a yükseldi
Son Güncelleme :

27 Şubat 2022 - 8:34

1430 Okuma

Arslan’ın İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’taki ofisinde 19 Şubat’ta uğradığı silahlı saldırıda yaralanması ve kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma kapsamında 3 kişi daha tutuklandı.

Gazeteci Güngör Arslan 19 Şubat’ta ofisinde silahlı saldırıya uğramış, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Olayla ilgili olarak yakalanan ve 24 Şubat’ta adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 7’si tutuklanmış, biri kadın 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.