Zeynep Fırtınası adamı çatıdan uçurdu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 02:13

Zeynep Fırtınası adamı çatıdan uçurdu

Alman medyasının “Zeynep Fırtınası” diye adlandırdığı şiddetli rüzgarda bir adamın kulübenin çatısından uçtuğu anlar kameralara böyle yansıdı.

Zeynep Fırtınası adamı çatıdan uçurdu
Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 8:47

1370 Okuma

Saatteki hızı yer yer 170 kilometreyi bulan kasırga Avrupa genelinde 3 kişinin ölümüne ve ciddi hasara neden oldu.

Şiddetli kasırga nedeniyle ağaçlar devrildi, tren seferleri iptal edildi ve bazı evlerin çatılarında ağır hasar meydana geldi.

Çok sayıda araç, üzerlerine devrilen ağaçlar nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Kuzey Baltık Denizi’nde Fehmarn Adası’nı ana karaya bağlayan köprü trafiğe kapatıldı.

Kasırga, Kuzey Denizi adası Wangerooge’de, 1 kilometre uzunluğundaki plajın kumunun yüzde 90’ını yok etti.

Alman Meteoroloji Dairesi, Zeynep kasırgasının Baltık Devletleri üzerinden Rusya’ya yöneleceğini, Almanya’daki etkisinin bugünden itibaren yavaşlayarak azalacağını duyurdu.

GÖRÜNTÜLER UÇAN OSMANİYELİYİ AKILLARA GETİRDİ

Görüntüler 2019 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hortum çıktığında şemsiyeyle birlikte havalanan Sadık Kocadallı’yı hatırlattı. Bir Ropörtajda Kocadallı “2019 yılında şemsiye ile denedim olmadı ama uzaya gitmek istiyorum” demişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.