170 KİLOGRAM ESRAR VE SKUNKLA YAKALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 23:19

170 KİLOGRAM ESRAR VE SKUNKLA YAKALANDI

İZMİR de polisin özel eğitimli narkotik köpekleriyle ev ve otomobiline düzenlenen operasyonda toplam 170 kilogram esrar ve uyuşturucu madde skunk, özel frekansları algılayan 1 telsiz, ruhsatsız 1 tabanca, 2 hassas terazi ve 1 polis yeleği ile yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.

170 KİLOGRAM ESRAR VE SKUNKLA YAKALANDI
Son Güncelleme :

18 Şubat 2022 - 10:28

4830 Okuma

İZMİR (DHA) – İZMİR’de polisin özel eğitimli narkotik köpekleriyle ev ve otomobiline düzenlenen operasyonda toplam 170 kilogram esrar ve uyuşturucu madde skunk, özel frekansları algılayan 1 telsiz, ruhsatsız 1 tabanca, 2 hassas terazi ve 1 polis yeleği ile yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla 62 yaşındaki O.K.’nin uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığını tespit etti. O.K., bir süre teknik ve fiziki takibe alındı. Şüphelinin ev ve otomobiline eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel eğitimli narkotik köpekleri ‘Rota’ ve ‘Jiby’ ile ev ve otomobildeki aramalarda dağıtıma hazır halde toplam 170 kilogram esrar – skunk, özel frekansları algılayan 1 telsiz, ruhsatsız 1 tabanca, 2 hassas terazi ve 1 polis yeleği ele geçirildi. O.K., gözaltına alındı. O.K.’nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Demirören Haber Ajansı – Güncel Uyuşturucu, Narkotik, İzmir, Esrar, Güncel, Haberler

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.