Petkimspor dan ayrıldı, ABD Milli Takımı na seçildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 03:03

Petkimspor dan ayrıldı, ABD Milli Takımı na seçildi

ING Basketbol Süper Ligi nde bu sezon düşme hattında son sırada yer alarak kurtuluş umutlarını her geçen hafta azaltan Aliağa Petkimspor un yollarını ayırdığı Justin Wright-Foreman, ABD Milli Takımı na seçildi.

Petkimspor dan ayrıldı, ABD Milli Takımı na seçildi
Son Güncelleme :

16 Şubat 2022 - 14:17

2490 Okuma

ALİAĞA, İZMİR (DHA) –

ING Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon düşme hattında son sırada yer alarak kurtuluş umutlarını her geçen hafta azaltan Aliağa Petkimspor’un yollarını ayırdığı Justin Wright-Foreman, ABD Milli Takımı’na seçildi. Puan tablosunda dibe demir atan Petkimspor’da 14 maçta 16.7 sayı, 3.1 ribaund, 2.5 asist ortalamalarıyla görev yapmasına rağmen geçen ay sözleşmesi feshedilen 24 yaşındaki ABD’li guard, basketbolun beşiği ülkesinde milli takıma çağrıldı. Dünya Kupası Elemeleri için açıklanan ABD Milli Takımı’nda Foreman da yer aldı. ABD, elemelerde 24 Şubat’ta Porto Riko, 27 Şubat’ta ise Meksika ile rakip olacak.


– İzmir

Demirören Haber Ajansı – Spor Tam Gemi Şok Denemeleri, Basketbol Süper Ligi, Aliağa, Milli, Spor, Haberler

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.