Altınordu da tek hedef 3 puan | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 19:02

Altınordu da tek hedef 3 puan

Spor Toto 1 inci Lig de ikinci yarının ilk 3 maçını kaybederek düşme hattına dönen 16 ncı sıradaki 22 puanlı Altınordu, cumartesi günü deplasmanda bir basamak altında yer alan 20 puanlı Bursaspor la oynayacağı karşılamaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Altınordu da tek hedef 3 puan
Son Güncelleme :

03 Şubat 2022 - 16:02

2930 Okuma

ALTINORDU, ORDU (DHA) – Spor Toto 1’inci Lig’de ikinci yarının ilk 3 maçını kaybederek düşme hattına dönen 16’ncı sıradaki 22 puanlı Altınordu, cumartesi günü deplasmanda bir basamak altında yer alan 20 puanlı Bursaspor‘la oynayacağı karşılamaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Bursaspor‘u mağlup etmek istediklerini söyleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, “Milli arada eksikliklerimizi giderdik. Geçen hafta sonu Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile oynadığımız özel maç bizim için umut verici oldu. Her zaman dediğim gibi oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Bazı eksiklerimiz de var ama bunları bahane olarak görmüyoruz. Bursaspor maçını kazanarak kritik bir hamle yapmış olacağız” diye konuştu. Altınordu ilk yarıda rakibini evinde 2-1 mağlup etmişti.

METİN OKTAY ANILDIAltınordu, Türk futbolunun unutulmaz oyuncularından ve İzmir’in yetiştirdiği en önemli sporculardan olan “Taçsız Kral” lakaplı Metin Oktay’ı dün doğum gününde andı. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’ndeki Metin Oktay Heykeli’nin önünde toplu fotoğraf çekimi ile başlayan etkinliğe teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Demirel, Altınordu Tarihçisi Kenan Akseki, Spor Yazarı Ahmet Çakır, Altınordu Futbol Akademisi yöneticileri, antrenörler ve sporcular katıldı.


Altınordu'da tek hedef 3 puan

Altınordu'da tek hedef 3 puan

Demirören Haber Ajansı – Spor Cumartesi, Spor Toto, Bursaspor, Altınordu, Spor, Haber

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.