Meral Akşener’den İmamoğlu’na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 02:32

Meral Akşener’den İmamoğlu’na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener İBB tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Yenikapı Meydanı’nda düzenlenen kutlama etkinliğinde yaptığı konuşmada Ekrem İmamoğlu’nu Fatih Sultan Mehmet benzetmesi tepki çekti.

Meral Akşener’den İmamoğlu’na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibi
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2021 - 11:03

4250 Okuma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Yenikapı’da etkinlikler düzenledi. Gösteriler ve konserlerin olduğu kutlamaya binlerce İstanbullu ile birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.

İMAMOĞLU’NA FATİH SULTAN MEHMET BENZETMESİ: AYNI SENİN GİBİ

Akşener, yaptığı konuşmada “1453, Fatih Sultan Mehmet aynı senin gibi dedi ki; ‘Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u alırım. Bizans’a, Avrupa’ya rağmen, Haçlılara rağmen ya İstanbul’u alırım ya İstanbul beni alır. İki kararlı lider ve İstanbul alındı. İkinci istikbal fethi..” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Akşener’in Hacı Bektaş-ı Veli’yi İtalyan komünist devrim şarkısı ‘Çav Bella’ ile anan zihniyeti ve yönetime geldiğinden bu yana toplu ulaşımda ve vatandaşa götürülen hizmet noktasında karnesi kırıklarla dolu olan CHP’li İmamoğlu’nu Fatih Sultan Mehmet Han’a benzetmesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

 

Meral Akşener'den CHP'li İmamoğlu'na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibi

Meral Akşener'den CHP'li İmamoğlu'na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.