İhbar üzerine ekipler eve girdi! Sözleri şaşkına çevirdi: ‘Kolay kolay ölmem ben’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 14:46

İhbar üzerine ekipler eve girdi! Sözleri şaşkına çevirdi: ‘Kolay kolay ölmem ben’

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kiracısından haber alamayan ev sahibinin ihbarı üzerine gaz kokusu gelen eve giren itfaiye ekipleri, Hamdi Yıldırım’ı evde uyurken buldu. Sağlık görevlilerin kontrol için hastaneye götürmek istediği Yıldırım, “Kolay kolay ölmem ben.” diyerek ekiplerin yanından yürüyerek uzaklaştı.

İhbar üzerine ekipler eve girdi! Sözleri şaşkına çevirdi: ‘Kolay kolay ölmem ben’
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2021 - 19:49

1370 Okuma

Olay, saat 15.00 sıralarında Bağlık Mahallesi Erdemir Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre dün gece saatlerinde işten çıkarak evine gelen Hamdi Yıldırım’dan bugün içerisinde haber alamayan ev sahibi, evden gaz kokusu gelmesi üzerine 112 Acil Servis’i aradı. İhbar üzerine verilen adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, Yıldırım’ın kapıyı açmaması üzerine merdiven yardımıyla balkon penceresinden eve girdi. Yıldırım, ekipler tarafından evde uyurken bulundu. Sağlık ekipleri, Yıldırım’ı evdeki gaz kokusu nedeniyle ambulansla hastaneye götürmek istedi. Yıldırım, hastaneye gitmek istemeyerek “Uyuyakalmışım. Bir şey yok. Gaz da açık kalmış. Kolay kolay ölmem ben.” dedi.

Yıldırım, olayı duyarak eve gelen eşi ile yürüyerek ekiplerin yanından uzaklaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.