Sel bölgesine malzeme götüren kamyon şarampole yuvarlanarak alev aldı! Sürücü son anda kurtuldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 04:43

Sel bölgesine malzeme götüren kamyon şarampole yuvarlanarak alev aldı! Sürücü son anda kurtuldu

Kastamonu’da sel bölgesine köprü malzemesi götüren kamyon freninin boşalması sonucu şarampole yuvarlanarak alev aldı. Sürücü son anda araçtan atlayarak kurtuldu.

Sel bölgesine malzeme götüren kamyon şarampole yuvarlanarak alev aldı! Sürücü son anda kurtuldu
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2021 - 16:13

2660 Okuma

Kaza, saat 12.30 sıralarında Kastamonu ile Çatalzeytin arasındaki yolda meydana geldi. Bölgedeki sel felaketi nedeniyle Çatalzeytin ilçesine köprü malzemesi taşıyan C.Ö. yönetimindeki kamyon, freninin boşalması sonucu kontrolden çıktı.

Sürücü son anda kendisini dışarıya atarken kamyon şarampole yuvarlanarak alev aldı. Haber verilmesiyle gelen itfaiye ekipleri kamyondaki yangına müdahale etti. Bu sırada kamyonun yakıt deposunda patlama meydana geldi ve panik yaşandı.

Alevler, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Kazada ölen ve yaralanan olmadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.