Antalya’da 5 yıldızlı otelde feci ölüm! 8 yaşındaki Ali Kemal Güler havuzda boğuldu, cankurtaran gözaltında | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 10:12

Antalya’da 5 yıldızlı otelde feci ölüm! 8 yaşındaki Ali Kemal Güler havuzda boğuldu, cankurtaran gözaltında

Antalya’nın Alanya ilçesinde ailesiyle birlikte 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan Ali Kemal Güler (8), konakladıkları otelin havuzunda boğuldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, havuz başında olmadığı iddia edilen otelin cankurtaranı jandarma ekibi tarafından gözaltına alındı. Ali Kemal Güler’in cenazesinin teslimi sırasında anne Ayşegül Güler ve hala Süreyya Güler, çocuğun kıyafetlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Antalya’da 5 yıldızlı otelde feci ölüm! 8 yaşındaki Ali Kemal Güler havuzda boğuldu, cankurtaran gözaltında
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2021 - 14:15

3140 Okuma

Olay, dün saat 11.00 sıralarında 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Adana’dan tatile gelen Güler ailesi, 5 yıldızlı bir otele tatil için giriş yaptı. Ailenin çocukları Ali Kemal Güler, bir süre sonra amcası Okan Güler ile otelin havuzuna girdi. Okan Güler, telefonunun şarjı azalınca yeğenini çocuğun annesi Ayşegül Güler’e emanet ederek odasına çıktı. Okan Güler geri döndüğünde yeğenini olimpik havuzda hareketsiz buldu. Havuzdan çıkarılan Ali Kemal Güler, çağırılan sağlık ekibinin tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde feci ölüm! 8 yaşındaki Ali Kemal Güler havuzda boğuldu, cankurtaran gözaltında

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ali Kemal Güler’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenazenin teslimi sırasında anne Ayşegül Güler ve hala Süreyya Güler çocuğun kıyafetlerine sarılarak gözyaşı döktü. Ağabeyinin ölümünden habersiz olan 3 yaşındaki Ayla Güler’in ise Adli Tıp Kurumu’nun bahçesinde oynaması duygulandırdı. Ali Kemal Güler’in cenazesi, Adana’nın Pozantı ilçesinde toprağa verilecek.

Öte yandan, havuz başında olmadığı iddia edilen otelin cankurtaranı jandarma ekibi tarafından gözaltına alındı.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde feci ölüm! 8 yaşındaki Ali Kemal Güler havuzda boğuldu, cankurtaran gözaltında

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.