Mersin’de patlama paniği! Nedeni belli oldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 16:46

Mersin’de patlama paniği! Nedeni belli oldu

Mersin’de bir petrol depolama tesisinin boş tankında patlama oldu. Bölgeye özel harekat ve çevik kuvvet polisleri sevk edilirken patlamanın tanka çarpan drondan kaynaklandığı belirtildi.

Mersin’de patlama paniği! Nedeni belli oldu
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2021 - 16:57

1340 Okuma

Mersin'de patlama paniği! Nedeni belli oldu

İlçeye bağlı Karaduvar Mahallesi’ndeki petrol depolama tesisinin boş tankında, gece saatlerinde patlama sesi duyuldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri, sokağa giriş ve çıkışları kapatarak güvenlik önlemi aldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile bomba imha uzmanları da bölgede çalışma yaptı.

Patlamanın meydana geldiği yerden delil toplayan ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bölgedeki bazı evlerin camlarının kırılmasına neden olan patlamanın bir dronun tesisteki tanka çarpması sonucu meydana geldiği belirtildi.

Bu arada, patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kamera kaydında, tesisteki bir tankın üst bölgesinde patlama sonrası büyük bir ateş çıktığı, ardından yoğun bir dumanın yükseldiği görüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.