Gökçek – CHP’li Nazlıaka davası yeniden görülecek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 01:16

Gökçek – CHP’li Nazlıaka davası yeniden görülecek

Anayasa Mahkemesi, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in siyasi polemik yaşadığı, CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’ya ait kimlik, abonelik ve ailesine ilişkin bilgileri paylaşmasını özel hayata saygı hakkı kapsamında, kişisel verilerin korunmasını isteme hakkının ihlali olduğuna karar verdi.

Gökçek – CHP’li Nazlıaka davası yeniden görülecek
Son Güncelleme :

30 Temmuz 2021 - 10:33

1860 Okuma

AYM, Nazlıaka’nın açtığı davaların reddedilmesine ilişkin olarak da derece mahkemelerinin özenli bir yargılama yapmadığına vurgu yaparak yargılamanın tekrarını istedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Nazlıaka’nın ailesinin kaçak su kullandığını iddia etmiş, sosyal medya hesabından Nazlıaka’nın eşinin açık adresi, eşi ve diğer yakınlarının kimlik numaraları ile imzalarını içeren genel kurul tutanağını paylaşmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.