Otomobil çarptı motordan uçtular | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mayıs 2024 - 17:53

Otomobil çarptı motordan uçtular

Adana’da, otomobilin arkadan çarptığı motosikletteki iki kişinin metrelerce yükselip yola düşmesi otomobilin araç kamerasına böyle yansıdı.

Otomobil çarptı motordan uçtular
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2021 - 8:58

1540 Okuma

Adana’da, Yumartalık-Ceyhan karayolunda Serdar Demiryürek yönetimindeki otomobil, dün 16.30 sıralarında aynı istikamette seyir halinde olan Umut Sezik’in (30) yönetimindeki motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Sezik metrelerce yükselip, başını asfalt zemine çarptı.

TEDAVİ ALTINDALAR

Arkasındaki yolcu Berat Coşgun da düşerek sürüklendi. Kaza anı otomobilin araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Tedaviye alınan Berat Coşgu’nun durumunun iyi olduğu, motosiklet sürücüsü Umut Sezik’in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Demiryürek, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.