Mersin’de korku dolu anlar… Ekipleri görünce baygınlık geçirdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 05:39

Mersin’de korku dolu anlar… Ekipleri görünce baygınlık geçirdi

Mersin’in Mezitli ilçesinde bulunan bir apartmanda yangın çıktı. Yangın sırasında 6’ncı katta oturan ve hasta olduğu belirlenen Alman Sadet Spade’nin (64) evde olduğu tespit edildi. Spade’ye ilk müdahalesi sağlık ekiplerince ambulansta yapıldı. Yangın, 30 dakikalık müdahalenin ardından ekipler tarafından söndürüldü.

Mersin’de korku dolu anlar… Ekipleri görünce baygınlık geçirdi
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2021 - 23:40

1880 Okuma

Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi 34301 Sokak’ta, elektriğin kesilmesinin ardından jeneratörün devreye girmesiyle evde bulunan klima ünitesinde patlama oldu. Patlamayla birlikte yangın çıktı. İhbar üzerine adrese, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale etti.

Mersin'de korku dolu anlar... Ekipleri görünce baygınlık geçirdi

EKİPLERİ GÖRÜNCE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Yangın sırasında 6’ncı katta oturan ve hasta olduğu belirlenen Alman Sadet Spade’nin (64) evde olduğu tespit edildi. Ekipler kadının bulunduğu kata gitti. Kapıya kadar gelen Spade, itfaiye ekiplerini görünce baygınlık geçirdi. Dumandan etkilenen, ekiplerin dışarıya taşıdığı Spade’ye ilk müdahalesi sağlık ekiplerince ambulansta yapıldı.

Yangın, 30 dakikalık müdahalenin ardından ekipler tarafından söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 4 kişiye daha ambulansta müdahale edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.