Uludağ’da kaybolan kadın 3 gün sonra sağ olarak bulundu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

10 Mayıs 2024 - 04:23

Uludağ’da kaybolan kadın 3 gün sonra sağ olarak bulundu

Uludağ’da kaybolan kadın 3 gün sonra sağ olarak bulundu
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2021 - 22:09

3920 Okuma

Uludağ’da ormanda kaybolan Gülefer Boynukısa’ya 3 gün sonra sağ olarak ulaşıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen 59 yaşındaki Boynukısa kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Uludağ'da kaybolan kadın bulundu

Bursa Uludağ’da geçen cuma günü piknik sırasında odun toplamak için girdiği ormanda kaybolan Gülefer Boynukısa (59), sağ olarak bulundu.

 

Gülefer Boynukısa, Cuma günü ailesiyle birlikte piknik için Bursa Uludağ Çobankaya mevkiine gitti.

Odun toplamak için ormana giden kadın dönmeyince ailesi 59 yaşındaki kadını aramaya başladı. Ancak kendisine ulaşamayınca durum jandarmaya bildirilmişti. Yaklaşık 100 kişilik arama kurtarma ekibi gece gündüz çalışmalarını devam ettirdi.

Ekipler, Boynukısa’yı Zeyniler Köyü yakınlarında sağ olarak buldu. Boynukısa’nın sağlık durumunun iyi olduğu, kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.