Serinlemek için girdiği havuzda fenalaşmıştı… 14 günlük yaşam savaşını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 03:37

Serinlemek için girdiği havuzda fenalaşmıştı… 14 günlük yaşam savaşını kaybetti

Gaziantep’te serinlemek için girdiği havuzda fenalaşan müteahhit Recep Acar (31), tedavi gördüğü hastanede 14 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Serinlemek için girdiği havuzda fenalaşmıştı… 14 günlük yaşam savaşını kaybetti
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2021 - 16:57

2090 Okuma

Olay, 11 Temmuz günü Taşlıca Mahallesi’nde meydana geldi. Müteahhitlik yapan evli ve 4 çocuk babası Recep Acar, iş arkadaşları ile birlikte serinlemek için girdiği havuzda fenalaştı. Boğulma tehlikesi geçiren Acar, arkadaşları tarafından havuzdan çıkarıldı. Acar, çağırılan ambulansla Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alınan Recep Acar, sabah saatlerinde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Recep Acar’ın ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.