Şanlıurfa’da Elif Nur’dan kahreden haber! Kurtarılamadı… | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 08:28

Şanlıurfa’da Elif Nur’dan kahreden haber! Kurtarılamadı…

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde piknik yaparken serinlemek için girdikleri Atatürk Baraj Gölü’nde boğulan Hale Nur Mece (22) ve Emirhan Mece’nin (11) sudan çıkarılıp hastaneye kaldırılan kardeşleri Elif Nur Mece (13) de kurtarılamadı.

Şanlıurfa’da Elif Nur’dan kahreden haber! Kurtarılamadı…
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2021 - 15:38

4210 Okuma

Olay, dün akşam saatlerinde kırsal Karakucak Mahallesi’nde meydana geldi. Öğle saatlerinde piknik yapmak için Atatürk Baraj Gölü kıyısına giden Mece ailesinin çocukları Hale Nur, Elif Nur ve Emirhan Mece, serinlemek için suya girdi. Bir süre sonra kardeşler, suda çırpınmaya başladı. Kardeşlerden Elif Nur, çevredekiler tarafından sudan çıkarılıp hastaneye kaldırıldı. Hale Nur ve Emirhan Mece kardeşlerin ise cansız bedenlerine ulaşıldı.

Şanlıurfa'da Elif Nur'dan kahreden haber! Kurtarılamadı...

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Elif Nur Mece de bu sabah saatlerinde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Mece kardeşlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Şanlıurfa'da Elif Nur'dan kahreden haber! Kurtarılamadı...

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.