45 kişinin bulunduğu göçmen teknesi Kaş açıklarında battı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 16:57

45 kişinin bulunduğu göçmen teknesi Kaş açıklarında battı

45 kişinin bulunduğu göçmen teknesi Kaş açıklarında battı
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2021 - 13:43

2350 Okuma

SON DAKİKA HABERİ: Antalya Kaş açıklarında içerisinde 45 kişinin olduğu tekne battı. Teknede göçmenler olduğu tespit edildi. Milli Savunma Bakanlığı bölgede iki fırkateynle arama kurtarma çalışması başlatıldığını duyurdu.

SON DAKİKA HABERİ: Kaş açıklarında göçmen teknesi battı

Milli Savunma Bakanlığından, Kaş’ın 161 mil güneybatısında 45 kişinin bulunduğu bir teknenin battığı, bölgede arama kurtarma faaliyetinin devam ettiği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, dün akşam Kaş’ın 161 mil güneybatısında, Kerpe Adası’nın yaklaşık 60 mil güneyinde içinde 45 kişinin bulunduğu bir teknenin batmak üzere olduğu bilgisi alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.