18 yaşında yaşama veda etti… Yakınları sinir krizi geçirdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 07:14

18 yaşında yaşama veda etti… Yakınları sinir krizi geçirdi

Adıyaman’da, Mustafa Kalkan (18) serinlemek için girdiği Atatürk Barajı Gölü’nde boğuldu.

18 yaşında yaşama veda etti… Yakınları sinir krizi geçirdi
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2021 - 23:36

2030 Okuma

Olay, akşam saatlerinde Atatürk Barajı Gölü’nde meydana geldi. Şanlıurfa’daki askerlik görevini bitirip Adıyaman’a dönen kuzenini görmek için gelen Mustafa Kalkan, kuzeniyle birlikte serinlemek için Atatürk Barajı Gölet’ine geldi. Burada suya giren iki kuzenden Kalkan, bir süre sonra gözden kayboldu. Kuzeninin haber vermesiyle olay yerine sağlık görevlileri ve Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç ekipleri sevk edildi. Dalgıç ekipleri tarafından 1 saat süren çalışmanın ardından Kalkan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Kalkan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Ölüm haberini alan yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.