Mersin’de dehşete düşüren görüntü! Köpeği böyle sürükledi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 03:27

Mersin’de dehşete düşüren görüntü! Köpeği böyle sürükledi

Mersin’de bir kişi, elektrikli bisikletinin arkasına bağladığı sokak köpeğini sürükledi. O anları kaydeden bir sürücü polisi arayarak ihbarda bulundu. Yakalanan bisiklet sürücüsü Suriye uyruklu Alali A.’ya hayvana eziyetten bin 33 TL ceza verildi.

Mersin’de dehşete düşüren görüntü! Köpeği böyle sürükledi
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2021 - 14:38

1590 Okuma

Olay, sabah saatlerinde merkez Toroslar ilçesi, Yalınayak Mahallesi otoban yan bağlantı yolunda meydana geldi. Bölgede otomobiliyle seyreden bir sürücü, bir kişinin elektrikli bisikletinin arkasına bağladığı sokak köpeğini sürüklediğini gördü. Cep telefonunun kamerasıyla o anları kaydeden sürücü, polisi arayarak ihbarda bulundu.

Kamera görüntüsü ve çevredeki mobese kameralarının incelenmesi sonucu şüpheliyi yakalayan polis, bisiklet sürücüsünün Suriye uyruklu Alali A, olduğunu belirleyip ‘5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvana eziyet etmekten bin 33 TL para cezası uyguladı.

Yaralanan sokak köpeği, Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Mersin'de dehşete düşüren görüntü! Köpeği böyle sürükledi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.