Fransa’da PKK provokasyonu: THY karşıtı slogan attılar | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

6 Mayıs 2024 - 06:44

Fransa’da PKK provokasyonu: THY karşıtı slogan attılar

Avrupa’da terör örgütü PKK’nın meşrulaştırıldığı ülkeler arasında başı çeken Fransa’da, örgüt sempatizanları tarafından Türkiye ve Türk Hava Yolları karşıtı provokasyon gösterisi düzenlendi.

Fransa’da PKK provokasyonu: THY karşıtı slogan attılar
Son Güncelleme :

30 Haziran 2021 - 7:23

3300 Okuma

Charles de Gaulle Havaalanı’nın içerisinde, ellerine örgüt paçavraları ve terörist elebaşı Öcalan’ın posterlerini alan sempatizanlar, “boykot” çağrısı yaptı.

ÖRGÜT PAÇAVRALARIYLA “BOYKOT” ÇAĞRISI

Ellerine örgüt paçavraları ve terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterlerini alan grup, Türkiye ve Türk Hava Yolları için “boykot” çağrısı yaptı. Gruba güvenlik güçleri tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmazken, sosyal medya kullanıcıları Fransız yetkililere tepki gösterdi.

Görüntüleri servis eden İtalyan gazeteci, Giuseppe Mancini, “Ben de aynısını Usame bin Ladin’in bir portresi ve siyah bir “Sonsuza kadar cihat” pankartı ile yapmak istiyorum: Sadece ne olduğunu görmek için” diyerek iki yüzlü tutuma tepki gösterdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.