Serinlemek için gölete giren Serpil, sevgilisinin gözü önünde kayboldu (2) | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 23:09

Serinlemek için gölete giren Serpil, sevgilisinin gözü önünde kayboldu (2)

Serinlemek için gölete giren Serpil, sevgilisinin gözü önünde kayboldu (2)
Son Güncelleme :

26 Haziran 2021 - 8:05

1700 Okuma

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde erkek arkadaşı ile Avşar Barajı göletine girdikten sonra suda kaybolan Serpil Dayan’ın (33) bulunması için, İzmir Emniyet Müdürlüğü‘ne bağlı Deniz Liman Şubesi’nde görevli ‘kurbağa adamlar’ bölgeye gelerek arama kurtarma çalışması başlattı. Ekiplerin 2 saat süren çalışmasının ardından Serpil Dayan’ın cansız bedeni sudan çıkarıldı. Serpil Dayan’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, erkek arkadaşı Halil Ç. gözaltına alındı.Jandarma, olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

Nurettin DOĞAN/ALAŞEHİR (Manisa),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Nurettin Doğan

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.