PKK sığınağında silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 10:19

PKK sığınağında silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

Osmaniye’de, Amanoslar bölgesinde PKK’lı teröristlerin kullandığı sığınakta, silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

PKK sığınağında silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi
Son Güncelleme :

24 Haziran 2021 - 17:03

2660 Okuma

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komando Özel Harekat timleri ve güvenlik korucuları, ‘Eren-8 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç-159 Operasyonu kapsamında, Amanoslar bölgesinde ‘ara, bul, yok et’ taktiği ile çalışma yapıldı.

Operasyonda, terör örgütü PKK’nın kullanıldığı tespit edilen sığınakta silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle ilgili savcılığın talimatı doğrultusunda soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.