İçişleri Bakanlığı’ndan Lev Aslan Dermen iddialarına ilişkin açıklama | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 18:44

İçişleri Bakanlığı’ndan Lev Aslan Dermen iddialarına ilişkin açıklama

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Lev Aslan Dermen’e Türk vatandaşlığı verildiği iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

İçişleri Bakanlığı’ndan Lev Aslan Dermen iddialarına ilişkin açıklama
Son Güncelleme :

23 Haziran 2021 - 0:05

1580 Okuma

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Lev Aslan Dermen (Levon Termendzhyan)’e Türk vatandaşlığı verildiği iddialarına ilişkin basın duyurusu yaptı.

Genel Müdürlük sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada, “Manipülasyonlara yol açmamak amacıyla iddialara konu olan Lev Aslan Dermen ve Levon Termendzhyan ad ve/veya soyad bilgileri ile benzerlik ve harf içermesi ile yapılan sorgu sonucunda nüfus kütüklerinde herhangi bir kaydın tespit edilmemiş olup ve vatandaşlık başvurusunun da bulunmadığı anlaşılmıştır” denildi.

Lev Aslan Dermen (Levon Termendzhyan)’e Türk vatandaşlığı verildiği iddialarına ilişkin basın duyurusu️ pic.twitter.com/dHMaG9ObuO

— Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü (@TCNufus) June 22, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.