Son dakika: Kırmızı bültenle aranan Sezgin Baran Korkmaz tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 20:04

Son dakika: Kırmızı bültenle aranan Sezgin Baran Korkmaz tutuklandı

Kara para aklamaktan ABD ve Türkiye tarafından Kırmızı Bülten ile aranan Sezgin Baran Korkmaz Avusturya’da tutuklandı. Korkmaz’ın avukatından açıklama geldi.

Son dakika: Kırmızı bültenle aranan Sezgin Baran Korkmaz tutuklandı
Son Güncelleme :

20 Haziran 2021 - 11:22

1570 Okuma

Hakkında kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından dolayı Türkiye ve ABD tarafından kırmızı bültenle aranan SBK Holding patronu Sezgin Baran Korkmaz Avusturya polis tarafından saat 15.30 sularında tutuklandı.

TALEP ABD’DEN

Kara para aklama suçlamasıyla ABD tarafından aranan Sezgin Baran Korkmaz, ABD’nin talebi doğrultusunda Avusturya’da tutuklandı.

TÜRKİYE’NİN İADE TALEBİ VAR

Tutuklama olayı hakkında konuşan Sezgin Baran Korkmaz’ın avukatı Mehmet Demir, ABD’nin talebi üzerine tutuklanan Korkmaz’ın yargılama sürecinin Avusturya’da devam edeceğini kaydederek Türkiye’nin de iade talebi olduğunu söyledi.

Ayrıntılar geliyor..

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.