İsrail’e destek veren terör örgütü YPG/PKK yandaşı İsveç’te dayak yedi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 08:28

İsrail’e destek veren terör örgütü YPG/PKK yandaşı İsveç’te dayak yedi

İsveç’in Göteborg kentinde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto edildiği esnada İsrail bayrağı açan terör örgütü YPG/PKK yandaşı bir kişinin dayak yediği bildirildi.

İsrail’e destek veren terör örgütü YPG/PKK yandaşı İsveç’te dayak yedi
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2021 - 6:30

1580 Okuma

Götebog gazetesinin haberine göre, 100 kadar Filistinlinin gösteri yaptığı sırada ‘Kürdüm ve İsrail’i destekliyorum’ diyen bir kişinin İsrail bayrağını havaya kaldırarak, İsrail’in yaptıklarının haklı olduğunu topluluğa anlatmaya çalıştı belirtildi. Haberde, göstericilerden bazılarının söz konusu kişiye tokat atarak elindeki bayrağı alıp, su kanalına attığı bildirildi.

Daha sonra araya giren polis olayın büyümesini önleyerek İsrail propagandası yapan kişiyi olay yerinden uzaklaştırdı.

Olay sonrası açıklama yapan Filistinli göstericiler, Kürtlerin Müslüman olduğunu ve Filistin davasına büyük destek verdiklerini belirtirken, Türkiye’nin Filistin’e verdiği destekten dolayı  Göteborg’de YPG/PKK yandaşlarının rahatsız olduğu ve İsrail’e destek verdiklerini gözlemlediklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.