İzmir de organize suç örgütlerine operasyon: 21 gözaltı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 04:56

İzmir de organize suç örgütlerine operasyon: 21 gözaltı

İzmir de organize suç örgütlerine operasyon: 21 gözaltı
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2021 - 15:41

2490 Okuma

İZMİR’de, suç örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarda, yasa dışı silah ticareti yaptıkları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 29 kişiden 21’i yakalandı. Diğer 8 şüphelinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki suç örgütlerine yönelik, bu sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda, haklarında gözaltı kararı verilen 29 şüpheliden 21’iyakalandı. Firari durumda olan 8 kişinin aranmasının sürdüğü bildirildi. Şüphelilerin ev, iş yeri ve üzerlerindeki aramalarda ruhsatsız 18 tabanca, 3 pompalı tüfek, 328 mermi ve 51 kartuş ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İzmir'de organize suç örgütlerine operasyon: 21 gözaltıİzmir'de organize suç örgütlerine operasyon: 21 gözaltıİzmir'de organize suç örgütlerine operasyon: 21 gözaltı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Davut Can

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.